Kom kennis maken

Mijn kind is jonger dan 2 jaar

Vul uw gegevens in via het formulier onderaan de pagina. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Mijn kind is twee jaar of ouder

Ouders die de school nog niet kennen, krijgen een uitnodiging voor een rondleiding. Carla Woudstra laat u hierin uitgebreid kennismaken met Basisschool Martinus Twello. Ook ouders die zich nog aan het oriënteren zijn op een basisschool kunnen zich voor de rondleiding aanmelden.

Mijn kind is drie jaar óf ik ben verhuisd

Juf Carla (directeur) ontvangt u graag samen met uw kind, vertelt bijzonderheden over de school en het onderwijs en leidt u graag rond door het gebouw. U neemt een kijkje in de klassen en enkele leerkrachten vertellen, wanneer ze even geen instructie geven, wat ze aan het doen zijn.

Afspraken maken we bij voorkeur onder schooltijd en het liefst in de ochtend. Zo krijgt u een goed beeld van wat wij u en uw kind te bieden hebben.

Het kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek - en zo nodig daarna - bespreken we samen of uw kind extra ondersteuning nodig heeft en of wij deze als school kunnen bieden. We hebben hier een wettelijke termijn van zes weken. De mogelijkheid bestaat deze tot tien weken te verlengen. Als blijkt dat we aan de ondersteuningsbehoefte van uw kind kunnen voldoen, schrijven we het in. Zo niet dan zoeken we samen met u naar geschikte alternatieven.

Ik komt altijd

vrolijk thuis!

- Tess | groep 6