Buiten schooltijd

Tussenschoolse opvang

Ons team bestaat uit 7 vaste opgeleide en enthousiaste moeders die wisselend tussen de middag pleinwacht lopen.
Ook loopt er op elk plein een extra leerkracht mee. Op woensdag is er geen overblijf. Wij zijn op de hoogte van de kanjerregels en passen waar nodig is de kanjertaal toe. Twee keer per jaar hebben we een overleg met de directeur over de gemaakte afspraken en hoe het verder gaat. Voor en na het overblijven hebben we een kort overleg of er nog bijzonderheden zijn, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Om 11.45 gaat groep 1/2 en 5/6 eten met de leerkracht in de klas en komen de groepen 3/4 en 7/8 naar buiten, waar wij ze opwachten. En na een half uur wordt er gewisseld. Zo is er genoeg ruimte op het plein. Ook hebben leerkrachten dan even tijd om te eten.

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen het tussen de middag fijn en gezellig hebben en dat er veilig gespeeld kan worden. Er is voldoende speelgoed op het plein en er kan bij toerbeurt gevoetbald worden. Ook bij Voorwaarts; dat is alleen voor de bovenbouw. En sinds dit schooljaar hebben we de groene tuin, wat echt heerlijk is voor de kinderen. Bij slecht weer gaan we naar binnen onder toezicht van een moeder.

Wij bieden hulp waar nodig is en proberen ieder kind zoveel mogelijk te helpen en naar ze te luisteren, zodat ze zich veilig voelen op het schoolplein. Als de pauze om is, communiceren we de bijzonderheden naar de leraar van het kind. Mochten er vragen zijn, is het altijd mogelijk langs te komen. De TSO-coördinator is vier dagen tussen de middag op school en is het aanspreekpunt voor leerkrachten en ouders.

Team TSO:

 • Fia Werkhoven
 • Petra Kamphorst
 • Anne van Duinen
 • Petra Dijkstra
 • Renske Schoneveld
 • Kim Knijn
 • Ingrid van den Belt (Coördinator)
Afbeelding 2
Afbeelding 4

Partou

Je kind kan doordeweeks elke dag komen spelen bij Partou Kwakersgat in Twello. We bieden opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Om lekker te ontspannen, te knutselen of te rennen op ons grote plein. Onze pedagogisch medewerkers weten en voelen wat er omgaat in je kind. Ze spelen daarop in met vakkennis, zorg en uitdagende activiteiten. Je kind groeit!

 • Makkelijk: onder het dak van Basisschool Martinus Twello
 • Kleinschalig, dus oog en oor voor iedereen
 • Groot buitenterrein: lekker bewegen en geen tijd om je vervelen
 • Veel afwisseling in activiteiten: spannend, uitdagend en creatief
 • Handig: we brengen en halen bij zwemles

BSO Sport

Op het complex van SV Voorwaarts biedt BSOsport een breed aanbod voor uw kind. Onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs worden de kinderen uitgedaagd om te kijken waar hun grenzen liggen of om hun grenzen op te zoeken.
Samenwerkend of juist individueel die prestatie leveren die ze voor ogen hebben.
Door een diversiteit aan- en een continue wisseling van sport- en spel activiteiten zowel binnen als buiten is er steeds een afwisselend attractief aanbod.
We streven ernaar als kinderopvang organisatie kinderen optimaal tot ontwikkeling te laten komen in sportief en motorisch opzicht. Presteren mag, maar het kennismaken met sporten en bewegen; het plezier hierin krijgen, het kunnen groeien in je sociale omgang horen daar ook bij. Voor meer informatie, bezoek onze website!

Kruimelkring

Na schooltijd kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar zich op De Kruimelkring heerlijk vermaken. De BSO-ruimte is ruim, gezellig en biedt veel mogelijkheden om de kinderen te vermaken. Ook buitenspelen is belangrijk. Dat kunnen de kinderen op het belevingsplein en het naastgelegen voetbalveldje.

Na een kop thee of een glaasje ranja kan er gebouwd worden met Lego, K’nex of Kapla. Er is een prachtige grote knutseltafel. Voor de kinderen die liever de rust opzoeken is er een comfortabele leeshoek. In onze ruime kinderkeuken, met verlaagd aanrechtblad en kookgedeelte, worden regelmatig kookworkshops gegeven. Natuurlijk hoort buitenspelen er ook bij; er is een prachtig ruim en nieuw aangelegd belevingsplein en er kan lekker gevoetbald worden op het veldje achter De Kruimelkring. Bezoek voor meer informatie onze website.

BSO De Kruimelkring biedt de volgende buitenschoolse opvangvormen aan:

 • voorschoolse opvang (07.00 - 08.30 uur)
 • naschoolse opvang (aansluitend aan de schooltijden -18.00 uur)
 • vakantie-opvang (in overleg; 07.00 - 18.00 uur)

ONS Lucky sportieve kinderopvang

Uw zoon of dochter van 4 tot 13 jaar is welkom bij ons met onze ruime openingstijden van 07.00 tot 18.30!

Onze prachtige locatie is dan ook waar we graag gebruik van maken, want het sportcomplex van SV Twello heeft veel te bieden! Binnen hebben we onze eigen groepsruimte en is het huiselijk en sfeervol. Voor alle kinderen is er iets te doen, bijvoorbeeld rustig lezen en spelen met blokken tot air-hockey en tafelvoetbal.

Het liefste zijn wij buiten met ons eigen spel -en sportmateriaal.
Maak kennis met ONS Lucky en speel eens met ons mee.

Is uw kind bij de vereniging SV Twello aangesloten? Wij zorgen dat uw kind op tijd bij zijn/haar sport is.

Voor meer informatie: website | e-mail